

Anschutz Health Sciences Building 1890 N Revere Ct Aurora, CO 80045

This activity has been approved for AMA PRA Category 1 Credit™

8:00 AM — 9:00 AM	Check-in: Arrival and Coffee/Tea (1 hour)	Foyer to Donald Elliman Conference Center, P12-2010/2011
9:00 AM — 9:30 AM	Plenary: Charting the Future of ID (30 minutes) Wendy S. Armstrong, MD, FIDSA, FACP Professor of Medicine, Infectious Diseases Head, Division of Infectious Diseases	Donald Elliman Conference Center, P12-2010/2011
9:30 AM — 10:15 AM	Syphilis and STI Challenges (45 minutes; 25-30 minute presentation & 15-20 minute Q&A) Karen Wendel, MD Assistant Professor of Medicine, Infectious Diseases Director of HIV/STD Prevention and Control, Public Health Institute at Denver Health	
10:15 AM — 10:30 AM	Coffee/Tea Break (15 minutes)	Foyer
10:30 AM — 11:15 AM	Panel: Karius/Universal PCR Testing in ID (45 minutes; 10-15 minutes per panelist & 15-20 minute Q&A) Bruce McCollister, MD Associate Professor of Medicine, Infectious Diseases	
	Associate Director of the Microbiology Laboratory at UCHealth Anschutz Campus Harry Porterfield, DO, FCAP Associate Professor of Pathology Director of Molecular Diagnostics at UCHealth Anschutz Campus	
11:15 AM — 11:30 AM	Laboratory at UCHealth Anschutz Campus Harry Porterfield, DO, FCAP Associate Professor of Pathology Director of Molecular Diagnostics at	Foyer



11:30 AM — 12:15 PM	Conference on Retroviruses and Opportunistic Infections (CROI) Updates (45 minutes; 15 minute presentation per speaker) Steven Johnson, MD Professor of Medicine, Infectious Diseases Director, Ryan White Clinical Program Kristine Erlandson, MD Professor of Medicine, Infectious Diseases Ed Gardner, MD Associate Professor of Medicine, Infectious Diseases ID Clinic Director and Center for Positive Health, Denver Health	
12:15 PM — 12:45 PM	Coffee/Tea Break (30 minutes)	Foyer
12:45 PM — 1:15 PM	 Panel: Tuberculosis Updates (30 minutes; ~5 minutes per panelist & 10-15 minute Q&A) Michelle Haas, MD Associate Professor of Medicine, Infectious Diseases Amy Beeson, MD Clinical Instructor of Medicine, Internal Medicine Medical Director of the Tuberculosis Clinic, Denver Health Bob Belknap, MD Professor of Medicine, Infectious Diseases Executive Director of Public Health, Denver Health 	
1:15 PM — 1:45 PM	Panel: Nontuberculosis Mycobacteria (NTM) Updates and Challenges (30 minutes; ~5 minutes per panelist & 10-15 minute Q&A) Charles Daley, MD Professor of Medicine, Pulmonary Sciences & Critical Care Affiliate Site Head of Mycobacterial & Respiratory Infections, National Jewish Health Michelle Haas, MD Associate Professor of Medicine, Infectious Diseases Shannon Kasperbauer, MD Associate Professor of Medicine, Infectious Diseases	



1:45 PM — 2:15 PM	Panel: Hot Topics in Global Health (30 minutes; 10 minutes per panelist & 10 minute Q&A) Andrés Henao-Martinez, MD, PhD Associate Professor of Medicine, Infectious Diseases Interim Director of Global Health, Department of Medicine Samantha (Sam) Kaplan, MD Assistant Professor of Medicine, Infectious Diseases	
2:15 PM — 2:45 PM	Coffee/Tea Break (30 minutes)	Foyer
2:45 PM — 3:45 PM	 Panel: Ortho-ID, Oral Antibiotic Use, Oral Antibiotic Suppression, & OPAT (1 hour; 10-15 minutes per panelist & 10-15 minute Q&A) Laura Damioli, MD Associate Professor of Medicine, Infectious Diseases Director of Orthopedic Infectious Diseases Martin Krsak, MD Associate Professor of Medicine, Infectious Diseases Martin Krsak, MD Associate Professor of Medicine, Infectious Diseases Whitney Miller, DNP Nurse Practitioner, Denver Health 	
3:45 PM — 4:45 PM	Panel: Gram Negative Resistant Infections Challenges and Updates (1 hour; ~10 minutes per panelist & 15-20 minute Q&A) Karrine Brade, PharmD, BCIDP Clinical Pharmacist Lead, Infectious Diseases Matt Miller, PharmD Assistant Professor of Pharmacy Clinical Pharmacist, Infectious Diseases Michael Casias, PharmD, BCIDP, AAHIVP Clinical Pharmacist, Infectious Diseases Madison Salam, PharmD Clinical Pharmacist, Infectious Diseases	
4:45 PM — 5:30 PM	ID Trivia (45 minutes) Meghan Jeffres, PharmD Associate Professor of Clinical Pharmacy Clinical Pharmacist, Infectious Diseases Rachel Kuker, DNP Instructor of Medicine, Infectious Diseases Advanced Practice Provider	
5:30 PM	Reception Catered by Tstreet Kitchen & Café	*Firepla Terrace or Dona
Division of Infe	ectious Diseases	Confere P12-20

*Fireplace Lounge and Terrace, P12-7200/7200A or Donald Elliman Conference Center, P12-2010/2011

SCHOOL OF MEDICINE UNIVERSITY OF COLORADO **ANSCHUTZ MEDICAL CAMPUS**